Bekanta er med Mobbin No Sobbin.

Är du ute på skattjakt? Ja tydligen eftersom du nu har träffat på den mest underskattade duon inom dagens Hip-Hop. En oslipad diamant som skiner mer för varje dag som går. Vilka talar jag om? Mobbin No Sobbin … Och då tänker de flesta nog ”va?”. Men om jag säger att duon består av rapparen Western Tink och producenten Beautiful Lou så blir det kanske mer klart vilka jag pratar om. För ni har knappast missat låtar som Trilla och Kissin Pink, från A$AP Rockys senaste mixtape, alla signerade Beautiful Lou. Sen när det kommer till Western Tink så är det lika bra att vänja er för han kommer att synas mer och mer i framtiden.

De båda medlemmarna härstammar från Austin, Texas i USA. Beautiful Lou började kretsa i bloggosfären efter att han producerade låten Cocaine för Lil B. Sen har han som sagt samarbetat med rappare som A$AP Rocky och har även ett projekt Kitty Pryde på gång. Western Tink har kunnat setts överallt på senaste tiden, han kunde bland annat hittas på Green Ova producenten L.W. Hodges strålande mixtape The Tape Hiss Hooligan. I hans katalog finns även samarbeten med Silky Johnson och tidigare i år så släppte han ett gratis ep genom The Fader.

Men vad som då kan bli årets höjdpunkt för duon är det självbetitlade mixtapet Mobbin No Sobbin som kommer släppas senare i år genom Mishka. För några veckor sen så släpptes låten Fancy Schmancy med sin video genom Spin.com. Beatet dunkar tungt i takt till en surrealistiska synthar medan Western Tink kommer med en tillbakalutad och avslappnad rap. Lyssna nedan, håll er uppdaterade och förberedd er för Mobbin No Sobbin.

Annonser
Taggad , , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: