Årets än så länge bästa RnB album är officiellt här.

En av Metro Zus mest framstående medlemmar Lofty305 är något av en mångsysslare. Han rappar, producerar, gör musikvideos, grafiskt arbete, fotografi och ja han sjunger även. Som på hans senaste album, Intimacy, som är dedikerat till kvinnorna eller gudinnorna som han själv skulle säga. Plattan släpptes redan för en månad sen som en hel mp3 fil, omastrad. Men nu är den här, hela skapelsen, med alla 17 spår och helt mastrad.

Även ifall den är för de med två X kromosomer så räds ej ifall du är en med XY, så länge du inte är osäker på din sexualitet. För Lofty flörtar ständigt med sina kvinnliga lyssnare och målar upp väldigt grafiska och ocensurerade bilder. Allt detta över fantastiskt produktion från Metro Zu och RVIDXXR KLVN medlemmar som Lofty själv, Freebase, Mr B The Poshtronaut och Spaceghostpurrp. Producenter som Lil Ugly Mane (under namnet Shawn Kemp) och AHYVE här även dem satt sin prägel på albumet.

Ladda ner albumet här som enligt mig är årets bästa RnB album, än så länge och lyssna nedan på Feel Me Part 2 producerad av Spaceghostpurrp.

Annonser
Taggad , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: