Lite mer uppdateringar om den där Earl Sweatshirt.

Som jag har skrivit tidigare så är Odd Future medlemmen nu hemma efter att ha varit frånvarande i mer än ett år. För nuvarande så ligger mycket av hans fokus på att kunna ta examen men det hindrar honom inte från att göra musik. Han twittrade rätt så nyligen att han hoppas på att kunna få göra musik med artisten Santigold, ”I hope santogold would work with me. Me and her and @TheSuper3”. Super 3 är då Odd Future producenten Matt Martians som bland annat är med i Jet Age Of Tomorrow och The Internet. Nu så verkar det som att det hela faktiskt blir av, Santigold skrev tillbaka och sa att hon ville se det hända, Earl skall ha skickat sin del till Santi tidigare idag.

Det här är ett samarbete som jag verkligen ser framemot, två favoritartister med Matt som är en alldeles exceptionell producent. Detta kan bli bra och hamnar kanske på Santis kommande album som släpps nu i vår. På tal om den så släppte hon första singeln tidigare i veckan som ni kan lyssna på här nedan.

Det ska även nämnas att Earl har ett samarbete med producenten Flying Lotus på gång, som även producerade några låtar på Hodgy Beats nya gratis EP som han släppte i fredags. Den kan ni hitta här.

Annonser
Taggad , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: