Postiljonen – Dit Bara Drömmar Når

Postiljonen är ett svensk/norsk experimentell popgrupp bestående av elever från skolan Kulturama i Stockholm. Bandet bildades i Augusti förra året och har sedan dess släppt låtar på låtar. De har redan lyckats hitta ett slående sound som ger ett starkt avtryck. Med gitarrer, ljuva vokaler och storslagna synthar färdas man på en resa genom molnen. Deras musik kan helt enkelt beskrivas som en popigare mer dansvänlig släkting till den ambienta genren.

Som sagt så har de under denna korta period tillsammans hunnit släppa en hel del musik som går att ta dela av och ladda hem gratis på deras soundcloud. Med de flesta låtsläppen så har även en egenproducerad video medkommit med klipp från alla Sverige (och även Europas) hörn. Dessa kan ni ta del av på deras Vimeo. I övrigt så kan ni även hålla er uppdaterade i händelseförloppen på Twitter och Tumblr.

Och nu till dagen släpp, låten ”Dit Bara Drömmar Når” som fint illustrerar gruppens musik, färdigheter och möjligheter med en video ihopsatt av klipp bland annat ifrån fjällen.

Dit bara drömmar når from Postiljonen on Vimeo.

Annonser
Taggad , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: