Earl Sweatshirt i studion med OF?

Det ser i alla fall ut som det på bilden här ovan som är tagen av Frank Ocean. R n B sångaren tog bilden och la upp den på sin instagram inatt men det verkar som att detta är en hemlighet de vill hålla för sig själva ett tag då han snabbt tog bort den. Det ser även ut som att det skulle kunna vara Odd Futures nuvarande studio.

Sen för er som av någon anledning har lyckats missa faktumet att Earl, efter 18 månader vid en skola på Samoa-öarna, så är han nu tillbaka. Så klart medkom en hel del skriverier och konspirationsteorier då några minst sagt tveksamma karaktärer från Tupacs förflutna påstod sig vara Earls nya managers. Med tanke på att Earls mamma verkar avsky Tyler och resten av OF så var många rädda för en framtid med OF utan Earl, något som vi nog snart kan vifta bort efter bland annat konversationer mellan Earl och flera OF-medlemmar på Twitter, denna bild och snart hans 18-årsdag.

I övrigt så ser han väl ut som en rätt så poetisk 17-åring med en bok och rödvinet nära till hands? Spana förresten in den nya låten som han släppte efter sin hemkomst. nog visst påminner han om MF Doom.

Annonser
Taggad , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: